Ремонт на Баня в Пловдив

Имате нужда от ремонт на баня на ниски цени?

Дошъл е момента да обновите своята баня и имате нужда от цялостен или частичен ремонт на баня на ниски цени – нашият експертен екип е висококвалифициран в проектирането и обслужването, осигурявайки безпроблемен процес от началото до края на ремонта на баня. Опита, който сме натрупали за всичките тези години, ни научи да вършим работата си до съвършенство, да изпипваме всеки един детайл и стриктно да спазваме крайните срокове. Можем да Ви помогнем със следните услуги: лепене на плочки в банята, монтаж на мивка, монтаж на моноблок, поставяне на хънтър, монтаж на фризове, праг за врата, первази, огледала, закачалки и много други. При проявен интерес от Ваша страна, свържете се с нашия екип, който ще Ви даде подробно разяснение върху всеки един зададен въпрос. Не се колебайте, да се свържете с нас. Оставете трудната и мръсната задача на нас – доверете се на истинските професионалисти!

ТОП Цена за Лепене на плочки в баня

ремонт на баня

Банята е една от най-важните стаи в дома Ви и една от най-големите инвестиции, които някога ще направите. За тази цел е необходимо да отделите малко повече усилия в проектирането ѝ. Ако все още не сте доизмислили всичко, нашите професионалисти ще Ви дадат съвети и насоки, на база дългогодишния им опит, за да се превърне в банята на мечтите Ви.  Процеса по лепене на плочки в баня стартира с първоначално къртене на старите плочки, ако има такива, като при необходимост къртим и мивки и вани. След, като приключим с къртачните дейности, нашия екип ще почисти старателно обекта и ще го подготви за същинското лепене на плочки. Всеки един наш проект стартира с безплатен оглед, при който нашите професионалисти преценяват обекта, решават метода на работа колко време ще им бъде необходимо и на база направените заключения ще Ви дадат ТОП цена за лепене на плочки в банята. Забравете за неравните криви подове, несиметрични плочки – доверете се на майсторите на KartiPlovdiv.com.

Довършителни услуги при ремонт на баня

В допълнение към услугата лепене на плочки предлагаме и редица други услуги свързани с довършителни ремонти на бани, като монтаж на мивки и вани, монтаж на моноблок, поставяне на хънтър на тавана, монтаж на первази, огледала, закачалки, смесители, поставяне на праг на врата, монтаж на фризове и други декоративни елементи. Посетете нашата страница “Цени”, за да добиете представа какви довършителни услуги при ремонт на баня предлагаме и съответно колко би Ви струвало. При интерес, ще Ви осигурим доверен професионалист със сериозен опит зад гърба си, който ще завърши проекта на много високо ниво, спазвайки предварително уговорените срокове.

Цени за ремонт на баня

Ремонт на Баня