Къртене в Пловдив

Ние сме сред ТОП фирмите, предлагащи професионално и висококачествено къртене в Пловдив и региона. Нашият квалифициран екип от специалисти могат да се справят с всеки един проект, без значение от размерите и обема му. А модерната техника, с която разполагаме ни позволява да изпълняваме поръчките си безопасно, ефективно и бързо.

Професионални Къртачни услуги на ТОП цени

Възползвайте се от нашите професионални къртачни услуги на ТОП цени за Пловдив и региона. Свържете се с нашите професионалисти, които ще Ви предоставят безплатен оглед, на база на който ще Ви изготвят най-добрата възможна оферта за заявената от Вас къртачна услуга.

Всички къртачни услуги

Къртене на стени

Ние от "Кърти Пловдив" сме експерти в услугата къртене на стени. Благодарение на дългогодишния ни опит, можем да къртим стени с всякаква дебелина и материал.

Къртене на Бeтон

Предлагаме професионали услуги свързани с къртене на бетон, пробиване на бетон и събаряне на стени, без значение от размера на обекта.

Къртене на баня

Предлагаме услугата къртене на баня, както и всички свързани услуги, като: къртене на плочки, къртене на мозайка, къртене на вана, къртене на тоалетна, къртене на мивка на ТОП цени за Пловдив.

Къртене на кухня

Кухнята е може би едно от най-често ремонтираните помещения в нашите домове, а почти не съществува ремонт без къртене. Доверете се на нашите експерти в услугата къртене на кухня.

Къртене на комин

Старите и неизползвани комини заемат много място, което може да използвате. Свържете се с нас и ние ще изкъртим стария комин изключително бързо и качествено.

Къртене на мозайка

Остарялата черно бяла мозайка, все още се среща в българското жилище, но все по-често хората желаят да се отърват от нея. Доверете се на нашите специалисти в къртенето на мозайка.