KartiPlovdiv.com - кои сме ние

Ние от KartiPlovdiv.com сме специализирана фирма, предлагаща професионални услуги в Кърти Чисти Извозва сектора на изключително високо ниво и много конкурентни цени. Имаме над 15 години опит в бранша, благодарение на който се нареждаме сред ТОП фирмите за Кърти Чисти Извозва в Пловдив. Нашия екип е изграден само и единствено от професионалисти, които се стараят ежедневно,  за да удовлетворят желанията на всеки един наш клиент. Благодарение на огромните усилия през годините, абсолютно заслужено се нареждаме сред най-надеждните и търсени фирми, когато става въпрос за комплексната услуга Кърти Чисти Извозва.

С какво се различаваме от останалите:

  • Ниски цени
  • Без посредник
  • Супер качество
  • Коректна фирма
  • Професионално отношение
  • Безплатен оглед
  • Експресно обслужване
  • Чисто изпълнение

Кърти чисти извозва в Пловдив

Разгледайте нашите професионални услуги в Кърти Чисти Извозва сектора и изберете тази, която ще удовлетвори Вашите нужди. Нашия експертен екип, ще реагира максимално бързо, коректно и качествено в изпълнението на услугата. Предлагаме безплатен оглед за Пловдив и региона, последван от изключително конкурентни цени.

Къртене

Ние от "Кърти Пловдив" предлагаме професионални къртачни услуги на ТОП цени: къртене на стени, бетон, комин, кухня, мозайка, баня.

Чистене

Професионални услиги по почистване на тавани, мазета, гаражи, дворове и халета и професионални услуги по изхвърляне на строителни отпадъци.

Извозване

Предлагаме качествено и експресно извозване на строителни отпадъци с контейнери, до регламентирани за целта места на ТОП цени в Пловдив.

Клиентите за нас

Станете част от нашите доволни клиенти, изпратете ни и Вашето мнение и впечатление и ние ще го публикуваме в нашия уеб сайт.

Много съм доволен, момчетата си свършиха работата блестящо! Нищо не остана след тях. Силно препоръчвам с двете си ръце.

Георги Калайджиев

Повиках ги за услугата къртене на кухня. Изкъртиха за отрицателно време. Много доволен останах.

Петър Колев

Много здрави момчета. Адмирации за качественото изпълнение на услугите.

Динко Пейчев

Обадих им се защото цените за кърти чисти извозва ми звучаха добре. След като приключиха работата ми взеха точно толкова, колкото ми бяха казали.

Станимир Младенов

Трябваше ми човек, който да ми изкърти старите шкафове в кухнята. Момчетата от Кърти Пловдив се справиха много бързо и качествено.

Ивайла Гешева